Wil jij graag van de beste WordPress snelheid optimalisatie services gebruik maken die er beschikbaar zijn? Dan moet je absoluut bij WP Repair zijn, want dit is onze specialisatie. Wij zouden jou er dan alsmede op willen attenderen dat onze diensten op dit gebied tegen wel heel gunstige tarieven aangeboden worden. Dus dat is nog een reden waarom je zeker met ons zou willen samenwerken.

Verhoog de Prestaties van Je Website met WordPress Snelheid optimalisatie

De snelheid van jouw website is een heel belangrijke factor omdat deze bepalend is voor de tijd waarin deze op interacties met haar bezoekers zal reageren. Als deze snel laadt, dan is de kans groot dat jij deze bezoekers ook zult behouden.

Dit zal eveneens een gunstig effect op jouw zoekmachine score hebben. Dankzij de snelheid optimalisatie van onze WP service kun jij de laadtijd van jouw website extra verbeteren. Dit zou je op zijn beurt helpen een beter rendement te behalen in het geld dat jij in deze website geïnvesteerd hebt. 

Dankzij onze diensten zou je alsook hoog in de verschillende tools kunnen scoren die de snelheden van een website meten. Dit omvat onder meer diverse prominente namen op dit gebied, zoals Google Page Speed, GTMetrix en Pingdom, om er maar een aantal te noemen. We willen jou er verder op wijzen dat we je tevens een niet goed geld terug garantie op onze diensten bieden.

Zoals we al vermeld hebben, valt het niet te ontkennen dat snelheid heel belangrijk voor een online winkel is, en dan zeker in deze moderne tijd waarin alle kleine handelaars zich verdringen om op het internet de aandacht van potentiële klanten te kunnen verkrijgen. Zakelijk gezien leidt het hebben van een snelle website tot een snellere conversie van bezoekers naar klanten.

Geduld is altijd een schone zaak, maar de personen die op het internet shoppen hebben dat niet. Er zijn al meerdere onderzoeken gedaan naar het effect dat de laadsnelheid van een webwinkel op haar bezoekers heeft. Het blijkt dat met elke seconde die jij op dit gebied kunt besparen, jij 7% meer bezoekers zou kunnen vasthouden dan dat dit anders het geval zou zijn geweest.

Dus bedenk eens hoeveel meer mensen jij naar klanten kunt converteren als jij van onze diensten gebruik maakt door de snelheid waarmee jouw website laadt te verhogen.  

Nog een opmerking over deze specifieke service

Deze snelheid optimalisatie wordt in alle WordPress support en onderhoudspakketten aangeboden die wij als organisatie aanbieden. Als jij dringende werkzaamheden aan jouw website hebt, dan zou je altijd contact met onze experts op kunnen nemen, waarna zij jou hiermee kunnen helpen. 

Wij optimaliseren afbeeldingen

Als onderdeel van deze services zullen we de juiste afbeeldingsformaten implementeren en de grootte van deze afbeeldingen verkleinen, maar dat betekent niet dat de kwaliteit van de afbeeldingen in het gedrang komt.

Je kunt er zeker van zijn dat dit de laadtijd van de website aanzienlijk zal verbeteren. Dit zal eveneens de totale grootte van de pagina verminderen. 

We analyseren de thema’s en plug-ins

We analyseren als onderdeel van deze services evenzo alle thema’s die er op jouw website gebruikt worden. We zullen hetzelfde doen voor de plug-ins die jij hierop gebruikt. Dit zal er namelijk voor zorgen dat jouw website daarna veel beter presteert dan wat het normaal doet.

Wij tunen jouw database

Het optimaliseren van jouw database is uiterst belangrijk voor het verbeteren van de laadtijd van de website. Als onderdeel van onze services zouden we zodoende alle onnodige rommel uit jouw database kunnen verwijderen. 

Wij optimaliseren jouw HTML codes

We zullen ervoor zorgen dat we de HTML codes (hypertext markup language) van jouw website dusdanig optimaliseren dat deze het waard is om door W3 gevalideerd te worden en ook correct verkleind wordt.

Wij optimaliseren jouw JavaScript en CSS bestanden

We zullen alle CSS (cascading style sheets) en JavaScript bestanden die je niet nodig hebt verwijderen en de resterende grootte minimaliseren. Dit zorgt ervoor dat jouw website in een kortere tijd laadt.

Een aantal aandachtspunten waar jij in dit verband naar zou moeten kijken

De meest logische vraag die in dit verband gesteld moet worden, is hoe jij de heel snelle webwinkel kunt krijgen die je zoekt. Je zou daarvoor op een aantal aandachtspunten moeten letten. Dit omvat de hardware die jij gebruikt om de website te bedienen, de server, de configuratie van de website, een optimalisatie van dit alles, een marketingplan, enzovoort.

We zetten CDN’s op

We implementeren CDN’s (cloud delivery networks) voor al jouw statische bestanden zoals afbeeldingen, JavaScript en CSS bestanden. Dit zal ook tot een duidelijke verbetering van de laadtijd van jouw website leiden.

We analyseren de hosting server

Je weet misschien niet dat de server die jouw website host, ervoor kan zorgen dat de website qua snelheid verstikt. Met onze webserver analyseservice beschik je over alle informatie die jij hierover nodig hebt en dit zou jou eveneens kunnen helpen om de beste keuzes te maken.