WordPress support plus een volledig zorgbeheer

WP Repair biedt jou de beste WordPress ondersteuningspakketten en services waar je op had kunnen hopen. Wij staan 24/7 voor jou klaar. Dit betekent dat wanneer jij onze diensten nodig hebt, wij er ook voor jou zijn om je met jouw behoeften te helpen. Dit is misschien wel de belangrijkste reden waarom zoveel bedrijven met op WordPress gebaseerde websites zo op ons vertrouwen. Zij weten immers dat wanneer ze het nodig hebben wij het nodige voor hen zullen doen om hun website te repareren, of up-to-date en gesupport te houden. We zullen jou niet alleen de beste service bieden, maar dit tevens voor een prijs doen die jou op z’n minst zal verbazen.

Onze WordPress ondersteuningspakketten zijn de beste

Als jij van onze WordPress ondersteuning services gebruikt maakt, dan kun je er zeker van zijn dat jij dan nooit meer een technologisch probleem zult ervaren. Heb jij in noodgevallen WordPress hulp nodig, zodat jij jouw website weer vlot draaiende kunt krijgen zoals het hoort? Als onderdeel van onze ondersteunende diensten bieden we jou een 24-uurs dekking. Onze ondersteuningspakketten bevatten tevens een aantal bugfixes; zo kan je er zeker van zijn dat we jou in dit opzicht meer bieden dan jij denkt nodig te hebben.

Als je een WordPress onderhoudsplan bij WP Repair afsluit, dan kun je zeker van een totale gemoedsrust genieten. Je kunt ons dan altijd als een verlengstuk van jouw bedrijf zien en het team dat al deze werkzaamheden uitvoert. Ons team van developers staat zoals we al eerder vertelden altijd paraat. Dit is ook waarom ze van alles kunnen ontdekken wat er met jouw website mis kan zijn. Dit helpt hen alsmede bij het bepalen van de beste werkwijze om deze vervolgens toe te passen om er zo voor te zorgen dat jouw website weer snel normaal functioneert.

Zodra we aan jouw probleem begonnen zijn, kun jij zelf prima achterover gaan leunen en relaxen. Dit kun je ook doen omdat onze ondersteuningspakketten doorlopend zijn. Wij zullen dan tevens rekening houden met alle plug-ins en core updates die jouw website nodig heeft. Het omvat bovendien elk compatibiliteitsprobleem dat zich in dit opzicht kan voordoen.

We hebben een klantenwebsite om jou gedetailleerde rapporten en een extra ondersteuning te bieden

Klantenondersteuning is de basis van al het werk dat we doen. Wij zorgen ervoor dat jij 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze rapporten en ondersteunende diensten krijgt.

We willen ervoor zorgen dat jij elke dag van het jaar van deze ondersteuning kunt genieten. Simpelweg omdat we niet willen dat jouw website een dagje vrij neemt. Juist daarom hebben we een online klantenportaal ontwikkeld waar jij alle informatie kunt vinden die je met betrekking tot je account nodig hebt. We verzekeren jou daarbij alsmede dat jij in deze context een volledige transparantie zal hebben. We bieden jou elke week gedetailleerde rapporten, zodat je weet welke werkzaamheden wij voor jouw WordPress website uitvoeren plus alle ondersteuning die we bieden. Via dit portaal heb je tevens heel eenvoudig een toegang tot onze experts.

Ons klantenservice portaal stelt jou in staat om ondersteuningstickets in te dienen die via dit online portaal gebruikt kunnen worden voor het aanvragen van verbeteringen aan jouw website. We zijn trots op de snelheid waarmee we jouw behoeften kunnen beantwoorden. We bieden misschien wel de beste klantenservice in de branche en we zijn ook enorm transparant in de manier waarop we ons werk doen. Onze rapporten zijn bovendien gemakkelijk te begrijpen, dus dat helpt ook mee.

Wat bieden wij als onderdeel van onze WordPress ondersteuningspakketten?

We bieden de volgende diensten aan als onderdeel van onze WordPress ondersteuningspakketten:

  • Onbeperkte bug fixes 
  • Beveiliging van de website plus 24-uurs monitoring
  • WordPress updates
  • Websiteverbeteringen 
  • Offsite back-ups 
  • Prestatieverbetering

Wanneer jij jezelf voor onze diensten aanmeldt, dan lossen we alle bugs en problemen op die jouw website op dat moment zouden kunnen teisteren en we zorgen er ook voor dat deze daarna probleemloos blijft. We bieden jou de benodigde updates voor de belangrijke WordPress onderdelen, zoals haar core, de plug-ins en het gebruikte thema. Dit zou ervoor moeten zorgen dat jouw site compleet in topvorm is. We zouden ook iedere dag een back-up van jouw websitegegevens kunnen maken en deze op een veilige op cloud gebaseerde server opslaan.